Camera de Comerț și Industrie a României, în parteneriat cu OTP Consulting Romania S.R.L. și Camera de Comerț și Industrie Prahova, implementează în Regiunea de Dezvoltare Sud-Muntenia, proiectul POCU/82/3/7/105848 cu titlul „SMART Start-up – Antreprenoriat inovativ și sustenabil în Sud Muntenia”, care se va desfășura în perioada 15.01.2018 – 14.06.2021.

If you want to expand, you have to expand your networking.”

Ești one-man sau woman-show și petreci 80-90% din timpul pentru muncă doar cu tine. Ți-ai identificat punctele forte, le-ai folosit cum ai știut mai bine. Ai avut perioade mai bune, dar și unele în care erai gata să renunți la tot. Mai ales atunci când te lovea acea lipsă – colegii, oamenii ca tine care să înțeleagă perfect glumele tale despre freelancing (chiar și pe cele nesărate) și oportunitatea de a-i întâlni într-un cadru anume, de a face networking.

Ca freelancer, trebuie (de cele mai multe ori) să îți creezi singur oportunitățile. Nu vine nimeni să îți îndese proiecte în portofoliu și nu te trage nimeni de mânecă dacă ai uitat să semnezi contractul.

Familia, cercul de prieteni, colegii din liceu, participanții la un eveniment – aproape oricine poate face parte din rețeaua ta proprie, dacă știi să gestionezi lucrurile, să vorbești din când în când și despre munca ta, dar și să îi ajuți, atunci când poți, pe cei ce au nevoie de tine.

Așa că, de data asta, mi-am propus să clarificăm ce e cu networking-ul, cum și unde putem folosi acest ingredient secret ca avantaj strategic în freelancing. Ești gata?

Link catre articolul integral: https://www.nomadtalks.ro/networking-ul-de-ce-e-important-si-cum-sa-incepi/

„SMART Start-up – Antreprenoriat inovativ și sustenabil în Sud Muntenia” are o valoare totală de 18.121.660,84 lei, din care finanțarea nerambursabilă este în sumă maximă de 18.012.835,98 lei, echivalent a 99,40% din valoarea totală eligibilă a proiectului.

Obiectivul general al proiectului presupune dezvoltarea spiritului antreprenorial și generarea unui număr crescut de locuri de muncă și de afaceri cu profil non-agricol în Regiunea de Dezvoltare Sud Muntenia, prin formare profesională, dezvoltarea de competențe antreprenoriale și manageriale, precum și sprijin acordat persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, care doresc să inițieze o activitate independentă în această regiune. Astfel, vor fi înființate și finanțate 72 de afaceri și vor fi create 144 de locuri de muncă.

Proiect co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Camera de Comerț și Industrie a României

tel/fax: 021.319.01.00, e-mail: ccir@ccir.ro

Camera de Comerț și Industrie Prahova

Persoane de contact:

Maria Ciobanu, tel: 0745997811 e-mail: maria.ciobanu@cciph.ro

Dragos Mihut, tel: 0769.285.529, e-mail: mihut.roman@gmail.com, pentru județele: Ialomița și Călărași

OTP Consulting Romania

Persoana de contact – Mara Matei, tel: 0734167153, e-mail: mateimara@yahoo.com.